happiiis

Har varit en lugn helg, var med Elin i fredags och åt årets första mjukglass, mmh. Sen åt vi jordgubbar och doppade dom i choklad, muuums! Lördag var jag i stugan och hjälpte till och sen tog jag det lugnt på kvällen, var in till stan ett tag ocksååå. Idag har jag legat i sängen till ungefär 12 då jag gick upp och åt frukost, sen for jag till happis med faster, Regina och farmor, så söta ♥
Nu ska jag se en film och sen tror jag att jag ska ut och springa, hörs! :)

justin bieber

Jåå, det där med att skriva om mitt påsklov gick bra, eller? Nåja.
 
Iallafall så har jag varit till Stockholm en sväng och sett Justin Bieber live!! Det var så sjukt bra, verkligen så himla bra! Jag och Regina for till Stockholm i söndags, bodde i en fet lägenhet som vi fick låna av Stefan, i den kan man dö, så fin var den! Fanny och Natta kom på kvällen, vi åt tacos och pratade på, väldigt mysigt!
Måndagmorgon for jag och Regina ut på en PW runt Kungsholmen och sen blev det stan ett tag innan vi for hem och fixade oss, sen var då Justins konsert och jag DÖR vad het han är alltså!! Så jävla snygg.
Trodde man var ett stort fan av han men OJ så fel man kan ha. Tjejen som satt bredvid Regina satte sig ner på golvet och grät, haha! Men mmmmh, Justin levererade och det var verkligen värt det! Hade viljat se dom två andra konserterna också :(
Tisdag åkte vi till Gamla Stan och sen for vi in till stan och var där hela dagen innan vi for och städade lägenheten, hade lätt kunnat stanna längre! Denna resa var SUPERbra och jag är verkligen nöjd!

mm

Sitter hos Rebbe och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska vi åka till Malin och vara där ett tag, sen så ska vi gå hem till mig och sova där :-) skulle bara visa att jag lever, haha, men skriver typ nån annangång om påsklovet osv, hörs :-)
ni får två instagrambilder, föööölj: amandanyman :-)
 

RSS 2.0